fbpx

Ria en Lex Daniëls verzamelen miniatuurkunstwerken. Benieuwd naar deze kunstwerken? Een bezoek aan Reflex Art Miniatuur Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Reflex Art Miniatuur Museum – Weteringschans 83

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad, om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Reflex Art Miniatuur Museum

Heb jij wel eens miniatuurkunst gezien? In het Reflex Art Miniatuur Museum kun je de verzameling aanschouwen van Ria en Lex Daniëls. De verzameling bestaat uit ongeveer 1.700 werken van meer dan 700 kunstenaars. De hele verzameling is
ondergebracht in het Reflex Art Miniatuur Museum.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Reflex Art Miniatuur Museum

Weteringschans 83
1017 RX
Amsterdam
Meer informatie over Reflex Art Miniatuur Museum.