fbpx

Bij restaurant Canaletto kan je genieten van heerlijke pizza- en pastagerechten. De menukaart is erg gevarieerd en de gerechten zijn voor hoge kwaliteit. Het restaurant ligt naast het Rembrandtplein. Ideale locatie voor een heerlijk avondje uit.

Parkeren bij Canaletto in Amsterdam.

Voor een bezoek aan Restaurant Canaletto in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de buurt van Artis zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Canaletto: Italiaans genieten in het centrum van Amsterdam.

Bij Caneletto geniet je van heerlijke Italiaanse gerechten. De keuken is er snel en de bediening vriendelijk. Je kunt hier terecht voor heerlijke pasta’s, pizza’s, maar ook voor steaks. Kortom, voor ieder wat wils.

Recensies en reviews van Restaurant Canaletto op Iens lees je hier.
Reviews van Restaurant Canaletto op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Restaurant Canaletto

Restaurant Canaletto
Amstelstraat 26-30
1017 DA
Amsterdam