fbpx

Restaurant De Roode Leeuw zit gevestigd in een prachtig gebouw. Een bezoek aan Restaurant De Roode Leeuw kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Restaurant De Roode Leeuw – Damrak 93-94

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt midden in het hart van de stad., om de hoek van het centraal station en Nemo. Vrijwel alle bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand of zijn met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Restaurant De Roode Leeuw

Het gebouw waar het restaurant in gevestigd zit bevat houten lambrisering, Art Deco-elementen en houtsnijwerk. In 2006 is het restaurant volledig gerenoveerd met behoud van de typische stijlelementen. Hier kan je genieten van een ontbijt, een lichte lunch, een drankje en een hapje of een culinair diner.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Restaurant De Roode Leeuw

Damrak 93-94
1012 LP
Amsterdam
Meer informatie over Restaurant De Roode Leeuw.