fbpx

Bij restaurant Nevy kun je genieten van heerlijke visgerechten. Dit restaurant is een aanrader voor iedere liefhebber van vis. Het restaurant is gevestigd aan het IJ. Een bezoek aan Restaurant Nevy kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Restaurant Nevy – Westerdoksdijk 40

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Restaurant Nevy

Dit restaurant si een aanrader voor iedere liefhebber van vis en schelpdieren. Het restaurant is gevestigd aan het IJ. Het is een modern en eigenzinnig restaurant. Vissoorten van over de hele wereld staan hier op de kaart. Ook is er een rawbar, waar je rauwe vis en schepdieren kunt proeven. Restaurant Nevy is een ideale afsluiten voor een dagje Amsterdam, maar ook heerlijk om gewoon ’s avonds naartoe te gaan.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Restaurant Nevy

Westerdoksdijk 40
1013 AE
Amsterdam
Meer informatie over Restaurant Nevy.