fbpx

Bij restaurant Spelt vind je kwaliteit & authenticiteit. Het eten is hier eerlijk en smaakvol. De bediening is top en er wordt met al je wensen rekening gehouden. De gerechten zijn precies in balans. Een tip voor een heerlijk avondje uit.

Parkeren bij restaurant Spelt in Amsterdam.

Breng je een bezoek aan Restaurant Spelt? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel, simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Heel de binnenstad en veel plekken in in de buurt van het Leidseplein liggen binnen loopafstand. Het is een prima uitvalsbasis voor een dagje of een avondje uit in Amsterdam.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Spelt, lekker en centraal.

Restaurant Spelt bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Het eten is er heerlijk en de service is er geweldig. Je kunt bij Spelt terecht voor zowel lunch als diner. De wijnen zijn erg lekker en er worden ook 2 of 3-gangenmenu’s aangeboden. Die zijn absoluut een aanrader als je de smaken van het restaurant wilt uitproberen. De prijs/kwaliteit verhouding is top en met de ideale ligging is het restaurant top voor een avondje uit.

Recensies en reviews van Restaurant Spelt op Iens lees je hier.
Reviews van Restaurant Spelt op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Restaurant Spelt

Restaurant Spelt
Nieuwe Spiegelstraat 5A
1017 DB
Amsterdam