fbpx

Hou je van de Thaise keuken. En wil je ergens midden in het centrum van Amsterdam eten? Ga dan eens naar Take Thai aan de Utrechtsestraat. Dit restaurant staat bekent op de gastvrijheid en het heerlijke eten. Van super pittig tot lekker mild.

Parkeren bij Take Thai in Amsterdam.

Voor een bezoek aan Restaurant Take Thai in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en op het Rembrandtsplein en omgeving zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Take Thai: Thais diner in Amsterdam centrum.

Kan jij genieten van de Thaise keuken? Dan ben je bij Take Thai aan het goede adres. De sfeer in dit restaurant is geweldig. Het eten heerlijk. En voor iedereen is er wat. De gerechten gaan van zeer pittig tot zacht en mild. Ook de lekkere Thaise biertjes zijn een aanrader.

Recensies en reviews van Restaurant Take Thai op Iens lees je hier.
Reviews van Restaurant Take Thai op Tripadvisor lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Restaurant Take Thai

Restaurant Take Thai
Utrechtsestraat 87
1017 VK
Amsterdam