fbpx

Proef de ambitie, passie en ambitie bij restaurant Vermeer aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. Geniet van vakkundigheid en gastvrijheid onder aanvoering van chef Christopher Naylor en Maître d’ Hotel Erwin Essing.

Met de auto naar Restaurant Vermeer (NH Hotel)? Parkeer in het Centrum.

Voor een bezoek aan Restaurant Vermeer (NH Hotel) in Amsterdam kun je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de omgeving van de Dam zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Restaurant Vermeer (NH Hotel) met 1 Michelinster.

Het eten is er geweldig. Geniet midden in Amsterdam in een prachtig historisch pand, geweldige bediening, tafelzilver. De bediening is er top en het de ambiance geweldig. Het restaurant is gesitueerd tegenover het centraal station. Ideaal dus na een dagje Amsterdam of gewoon voor fantastische avond. De wijnkaart bestaat uit meer dan 300 wijnen van over de hele wereld.

Recensies en reviews van Restaurant Vermeer (NH Hotel) op Iens lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Restaurant Vermeer (NH Hotel)

Restaurant Vermeer (NH Hotel)
Prins Hendrikkade 59-72
1012 AD
Amsterdam