fbpx

Overnacht je in het Room Mate Aitana, dan is het verstandig om goed naar de parkeerkosten te kijken. De parkeerkosten kunnen oplopen tot €25 per dag. Maar dat kan goedkoper door te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De parking is midden in het centrum, net naast centraal station.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je een bezoekje plannen aan Room Mate Aitana Amsterdam? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Room Mate Aitana Amsterdam of een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Room Mate Aitana.

Room Mate Aitana is prachtig designhotel aan het IJ. De kamers zijn stijlvolle en er is ligplaatsen voor recreatieboten. De grote ramen bieden uitzicht over Amsterdam. Er is een loungebar en een restaurant, dat is ingericht in een kosmopolitische stijl. Aller grote bezienswaardigheden liggen op loopafstand of zijn te bereiken met het Openbaar Vervoer.