fbpx

Parkeren bij Royal Tandoori Indian Restaurant of in de omgeving van de Dam? Dagje uit naar Amsterdam? Parkeer voordelig, veilig en vertrouwd bij Parking Centrum Oosterdok.

Met de auto naar Royal Tandoori Indian Restaurant? Parkeer in het Centrum.

Ga je genieten van het eten bij Royal Tandoori Indian Restaurant in Amsterdam? Dan kan je het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. De meeste bestemmingen in het Centrum van Amsterdam en in de omgeving van de Dam zijn gemakkelijk per voet te bereiken vanaf de parking. Voordelig, veilig en eenvoudig parkeren in het centrum van Amsterdam doe je bij de goedkoopste en grootste parkeergarage van de de stad. Parking Centrum is extra voordelig geprijst als je er wat langer staat. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.

Indiaas dineren bij Royal Tandoori Indian Restaurant in Amsterdam.

Het restaurant ligt op een ideale locatie, dicht bij het station. Het eten is er erg lekker gegeten en voor een prima prijs. De bediening is er vriendelijk. Perfecte plek om bij te kletsen met een goede vriend, met lekker indiaas eten voor eerlijke prijs.

Recensies en reviews van Royal Tandoori Indian Restaurant op Iens lees je hier.

Adres, contactgegevens en route naar: Royal Tandoori Indian Restaurant

Royal Tandoori Indian Restaurant
Nieuwezijds Voorburgwal 53h
1012 RD
Amsterdam