fbpx

Midden in het centrum ligt de Sint-Nicolaasbasiliek. Volg een interessante
rondleiding. Een bezoek aan Sint Nicolaasbasiliek kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Sint Nicolaasbasiliek – Prins Hendrikkade 73

Een dagje Amsterdam is gemakkelijk te doen met de auto. Parkeer je auto midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok en geniet van de stad. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste Parking van de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Sint Nicolaasbasiliek

De Sint Nicolaasbasiliek is een prachtige basiliek in het centrum van Amsterdam. Je kunt hier interessante rondleidingen volgen. De Basiliek ligt direct tegenover het centraal station. Hij werd gebouwd tussen 1884 en 1887. De Sint Nicolaasbasiliek is een driebeukige kruiskerk met een negentiende-eeuw Sauer-orgel.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Sint Nicolaasbasiliek

Prins Hendrikkade 73
1012 AD
Amsterdam
Meer informatie over Sint Nicolaasbasiliek.