fbpx

Parkeren bij het hotel kan tegen reguliere tarieven voor hoge kosten zorgen. Het hotel heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeer goedkoop midden in Amsterdam naast het Amsterdam Centraal Station.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het Sir Albert Hotel

Wil je een bezoekje plannen aan het centrum? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, het is ook de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).Je kunt de auto dus met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Amsterdam. Het is ook super gemakkelijk om naar vanaf het Amsterdam Centraal Station het OV te nemen naar andere bezienswaardigheden in Amsterdam.

Informatie en parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Sir Albert Hotel.

Het Sir Albert ligt naast het Museumplein. Je loopt zo het Rijksmuseum in en het Leidseplein en de beroemde grachtengordel liggen op nog geen 15 minuten loopafstand. Het interieur van de kamers is geïnspireerd op kunststromingen. Verschillende restaurants liggen in de nabije omgeving. Ook stopt de tram in de buurt van het hotel, waardoor je gemakkelijk de stad kunt verkennen.