fbpx

Luister naar de verhalen van vroeger en nu in het stadsarchief van Amsterdam. Een bezoek aan het stadsarchief kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij stadsarchief – Vijzelstraat 32

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Beleef het verleden van Amsterdam

De geschiedenis leeft bij het stadsarchief in Amsterdam. Hier ontdek je verhalen van toen en nu. Ontdek wat voor schatten er te vinden zijn in het archief. Maak kennis met Gerard Heineken en leer hoe hij zijn brouwerij kocht. Of ga erop uit met een van de wandeltochten verkrijgbaar bij de receptie van het stadsarchief. Een bezoek aan het stadsarchief is een aanrader voor het hele gezin.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving stadsarchief

Vijzelstraat 32
1017 HL
Amsterdam
Meer informatie over stadsarchief.