fbpx

Het Torture Museum is een interessant museum in de binnenstad van Amsterdam. Een bezoek aan The Torture Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij The Torture Museum – Singel 449

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

The Torture Museum

Het Torture Museum is niet de vrolijkste locatie in de stad, maar wel een erg interessante. Het museum brengt je in de wereld van de martelarij. Hier vind je een schavot, een guillotine en een rektafel. Elk instrument is voorzien van een beschrijving over hoe het apparaat precies werd toegepast. Een bezoek aan het Torture Museum is geschikt voor het hele gezin.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving The Torture Museum

Singel 449
1017 AV
Amsterdam
Meer informatie over The Torture Museum.