fbpx

Dans, performance en theater, zowel op straat als in het theater. Een bezoek aan Theater Frascati kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Theater Frascati – Nes 63

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage ligt midden in het Centrum van de stad en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren. Wij zijn ook de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Een dag parkeren kost slechts 25,- (vanaf 6 uur parkeren) euro .

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Theater Frascati

Het Amsterdamse Theater Frascati voert geweldige voorstellingen op. Het theater biedt voorstellingen van vaste gezelschappen en toonaangevend werk uit binnen- en buitenland. Frascati in de Nes is de grootste locatie van het theater met drie verschillende zalen. Theater Frascati brengt het theater naar de wereld en laat de wereld inbreken in speciale evenementen, zoals het festival Something Raw.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Theater Frascati

Nes 63
1012 KD
Amsterdam
Meer informatie over Theater Frascati.