fbpx

Het Theo Thijssen Museum is een eerbetoon aan de Amsterdamse schrijver,
onderwijzer en politicus Theo Thijssen (1879-1943). Een bezoek aan Theo Thijssen Museum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Theo Thijssen Museum – Eerste Leliedwarsstraat 16

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad: voor een dag parkeren betaal je slechts 25,- (vanaf 6 uur parkeren) euro .

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Theo Thijssen Museum

Theo Thijssen was een bekende Amsterdamse schrijver, onderwijzer en politicus. Als eerbetoon is er dit museum opgericht. Hier vind je diverse interessante tentoonstellingen. Theo Thijssen is vooral bekend als de schrijver van de bekende roman ‘Kees de jongen’ .In zijn geboortehuis staat een vaste opstelling met een collectie manuscripten, eerste drukken, foto’s, tekeningen, beeld- en geluidsmateriaal en persoonlijke bezittingen.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Theo Thijssen Museum

Eerste Leliedwarsstraat 16
1015 TA
Amsterdam
Meer informatie over Theo Thijssen Museum.