fbpx

Geniet het hele jaar door van de tulpen in het Tulpenmuseum. Binnen- en
buitenlandse toeristen aanschouwen hier dit beroemde Hollandse product. Een bezoek aan Tulpenmuseum kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Tulpenmuseum – Prinsengracht 112

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Wij zijn de goedkoopste plek om je auto veilig en snel te parkeren in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Tulpenmuseum

Het hele jaar door krijg je lentekriebels in het Tulpenmuseum. Hier zie je het beroemde Hollandse product. Het Tulpenmuseum ligt dichtbij het nee Frank Huis. Het museum bevindt zich midden in de Jordaan. Dit maakt het Tulpenmuseum ideaal voor een dagje Amsterdam. Combineer het bloemrijke museum met andere bezienswaardigheden in de binnenstad.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Tulpenmuseum

Prinsengracht 112
1015 EA
Amsterdam
Meer informatie over Tulpenmuseum.