fbpx

Midden in de binnenstad van Amsterdam vind je het Sofitel Legend the Grand Amsterdam. Hier kun je uitstekend terecht voor vergaderingen. Het hotel ligt op loopafstand van veel bezienswaardigheden. Een bezoek aan Sofitel kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Vergaderen in Sofitel – Oudezijds Voorburgwal 197

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Je betaalt als je langer dan vijf uur bij ons parkeert slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren),- in totaal. Parking Centrum Oosterdok is dus ook de goedkoopste Parking van de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Vergaderen in Sofitel Amsterdam

In de binnenstad van Amsterdam vind je Sofitel Legend the Grand. Dit is een ideale locatie voor vergaderingen. Bovendien ligt het hotel op loopafstand van populaire bezienswaardigheden, zoals het Van Gogh Museum, het Koninklijk Paleis, het Anne Frank Huis en de nieuwe Hermitage Amsterdam. In een van de kamers in dit hotel is  koningin Beatrix is getrouwd. Het hotel, dat is uitgerust met 19 vergaderzalen, is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en conferenties.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Vergaderen in Sofitel

Oudezijds Voorburgwal 197
1012 EX
Amsterdam
Meer informatie over Vergaderen in Sofitel.