fbpx

Kom je met het hele gezin naar Amsterdam? Jonge bezoekers aan het Verzetsmuseum kunnen met een tijdmachine terug naar het begin van de Tweede Wereldoorlog. Een bezoek aan Verzetsmuseum Junior kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Verzetsmuseum Junior – Plantage Kerklaan 61

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parkeer je auto dus gewoon midden in het centrum van Amsterdam (vlak naast Centraal Station) en geniet van de stad. Makkelijker kan haast niet. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Verzetsmuseum Junior

De jonge bezoekers aanzet Verzetsmuseum kunnen terug naar het begin van de Tweede Wereldoorlog. Het Verzetsmuseum Junior laat hen kennis maken met vier ooggetuigen, die in die tijd hun leeftijd hadden. Zij vertellen door interactieve opstellingen hun belevenissen tijdens de oorlog. Ieder heeft een ander verhaal. Het verzetsmuseum is met Verzetsmuseum Junior een uitstekend museum voor het hele gezin.

Adres en contactgegevens en routebeschrijving Verzetsmuseum Junior

Plantage Kerklaan 61
1018 CX
Amsterdam
Meer informatie over Verzetsmuseum Junior.