fbpx

Het Wynand Fockink is een proeflokaal waar je verschillende jenevers en likeuren kunt proeven. Een bezoek aan Wynand Fockink kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Wynand Fockink – Pijlsteeg 31

Kom je met de auto naar Amsterdam, dan kan je het beste bij Parking Centrum Oosterdok parkeren. Parking Centrum Oosterdok ligt pal naast Amsterdam Centraal Station en is daarmee de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok krijgen lang-parkeerders altijd korting. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de stad.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Wynand Fockink

Het proeflokaal van Wynand Fockink is een heerlijk uitje in Amsterdam. Je proeft hier  verschillende jenevers en likeuren. Het proeflokaal zit in op karaktervolle locatie. Je vindt hier een bijzondere verzameling van antieke flessen. Ook kun je hier een workshop volgen. Kortom, Wynand Fockink is een ontzettend leuke locatie voor een dagje uit, een bedrijfs- of vriendenuitje.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Wynand Fockink

Pijlsteeg 31
1012 HH
Amsterdam
Meer informatie over Wynand Fockink.