fbpx

Ze zijn helemaal hip: escape rooms. Een van de gaafste escape rooms vind je in Amsterdam. Met twee tot zes personen word je opgesloten in het spannende zombie laboratorium. Een bezoek aan Zombie Escape Room kan je prima combineren met een dagje uit in Amsterdam. Kom gerust met de auto: parkeren in het centrum is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken.

Parkeren bij Zombie Escape Room – Fokke Simonszstraat 10

Parking Centrum Oosterdok is de slimste uitvalsbasis voor een dagje (of een avondje) in het centrum van Amsterdam. Onze ruime parkeergarage is midden in het centrum van de stad gelegen en biedt plaats aan meer dan 1.300 auto’s. Je hoeft niet te reserveren: dat is wel zo makkelijk. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren).

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Zombie Escape Room

Met twee tot zes personen word je opgesloten in het spannende zombie laboratorium. Je moet aan de hand van puzzels proberen te ontsnappen. Escape rooms zijn ontzettend spannend. Binnen zestig minuten moet je weer buiten staan, anders wordt je achtergelaten tussen de zombies.

Adres, contactgegevens en routebeschrijving Zombie Escape Room

Fokke Simonszstraat 10
1017 TG
Amsterdam
Meer informatie over Zombie Escape Room.