fbpx

Kom je naar R. Wigmans Goudsmid in de 9 straatjes? De 9 straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

R. Wigmans Goudsmid – 9 straatjes

R. Wigmans zit gevestigd in een heel klein winkeltje in de Wijde Heisteeg. Voor alles wat je aan juwelen wilt laten maken, of eigenlijk alles wat van zilver, goud, etc is kan je hier langs brengen. Hij kan echt alles maken en vermaken en het kost echt niet veel.

Meer informatie over R. Wigmans Goudsmid

Parkeren dichtbij R. Wigmans Goudsmid – Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Je betaalt namelijk slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren. De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over R. Wigmans Goudsmid

Openingstijden
R. Wigmans Goudsmid is geopend op:
ma: 10:00 – 16:00
di: 10:00 – 16:00
wo: 10:00 – 16:00
do: 10:00 – 16:00
vr: 10:00 – 16:00
za: 10:00 – 16:00
zo: Gesloten – Gesloten

Contactgegevens van R. Wigmans Goudsmid
Telefoonnummer: 020 638 5844
E-mail:

Adresgegevens
Wijde Heisteeg 4
1016AS Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4
Meer informatie over Wijde Heisteeg

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.
Meer weten over de 9 straatjes