fbpx

Kom je met de auto naar Amsterdam? Een bezoek aan De Negen Straatjes mag niet ontbreken. Op de Reestraat vind je bijzondere winkels, heerlijke horecagelegenheden en verschillende uitjes. Parkeer je auto op loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).

Goedkoop parkeren bij de Reestraat Amsterdam

De Negen Straatjes zijn één van de meest geliefde winkelgebieden van Nederland. Een van de leukste straten is de Reestraat. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking en ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station. Vanuit uitgang C loop je zo het centrum is of pak je de tram richting De Negen Straatjes.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.

Negen Straatjes Amsterdam – Reestraat

De Negen Straatjes zijn in de 17e eeuw ontworpen. Het begon met de grachtengordel. In deze grachtengordel zijn vervolgens dwarsstraatjes gekomen. Deze dwarsstraatjes zijn wat we tegenwoordig De 9 Straatjes noemen.

Klik hier voor meer informatie over De Negen Straatjes.

De Reestraat zit vol leuke winkels. Je vindt hier veel boutiques en horecagelegenheden. Het is een kleine zijstraat tussen de Prinsengracht en de Keizersgracht. Of je nu op zoek bent naar een cadeau, een mooie outfit of gewoon rond wil kijken, er is voor ieder wat wils. Ook wanneer je op zoek bent naar een leuke eetgelegenheid ben je in de hier aan het juiste adres.
Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen Straatjes? Klik hier.

Of blijf overnachten in Amsterdam. Er valt genoeg te beleven in onze hoofdstad. De Negen Straatjes vormen een ideale locatie om Amsterdam vanuit te ontdekken. De Dam en het Centraal Station liggen op loopafstand. En het OV is in deze wijk goed geregeld.
Overnachten in De Negen Straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Horeca en winkels in de Reestraat

Hieronder vind je een selectie van de leukste adresjes in de Reestraat.

De leukste horeca

Café Wheels
Ree 7
Restaurant Nooch
Tasty Chocolates

De leukste winkels

Amsterdam Watch Company
Bij Ons Vintage
Cinq Amsterdam
Daniele Alessandrini
De Weldaad
Koko von Knebel
Kramer Pontifex
Miss Jones
Muze the store
Red Wing Store
Suspence
Terra
WTG Feelgoodfashion