fbpx

We zijn gek op fotoboeken, maar we hebben altijd een hekel gehad aan het tijdrovende proces van het maken ervan. Dus hebben we besloten om een snellere en eenvoudigere manier te bedenken.

In 2015 hebben we de eerste versie van onze innovatieve en slimme technologie uitgegeven. We hadden een nieuwe manier gevonden om fotoboeken te maken. En het heeft niet lang geduurd voordat mensen over de hele wereld onze slimme editor gebruikten om razendsnel prachtige boeken te maken.

Sindsdien is er veel gebeurd, zoals de aansluiting bij albelli, een van Europa’s grootste aanbieders van fotoproducten. Maar ons doel blijft hetzelfde – eenvoudig fotoboeken maken, voor iedereen

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je langsgaan bij Resnap in Amsterdam? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

 Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan Resnap of eventueel een van de vele hoogtepunten van deze prachtige stad.