fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Langs bij River Island? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

River Island

River Island is een kledingmerk overgekomen uit het Verenigd Koninkrijk. Het is een stijlvol merk voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes vaak gekenmerkt door stevige stoffen en simpel design. Het filiaal in Amsterdam vind je in de Kalverstraat.

Praktische informatie over River Island
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 330 2640
Website: http://www.riverisland.com
Adresgegevens Kalverstraat 22-26
1012 PD
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.
Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.