fbpx

Met de auto een dag naar Amsterdam? Op bezoek bij Rood? Parkeer bij Parking Oosterdok.

Rood

Rood is een aparte winkel in het centrum van de Wallen. Alle producten die je hier kan vinden en kopen zijn namelijk rood! Van aanstekers tot sieraden, en van kaarsen tot speelgoed. Ben jij een echte fan van de kleur rood? Dan ben je hier aan juiste adres. Wil jij een mooi aandenken aan de ‘rooie buurt’ van Amsterdam? Dan moet je zeker hier zijn!

Praktische informatie over Rood
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 421 0350
Website: www.roodismooi.nl
Adresgegevens

Warmoesstraat 137A
1012 JB
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.