fbpx

Na bezoek aan Scotch & Soda of winkelen in de 9 straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Scotch & Soda in de 9 straatjes

Scotch & Soda legt z’n hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. Ze vinden het belangrijk dat de kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Ze investeren in het product, waarbij ze gewoonlijk beginnen met de beste classic en vintage stijlen en die verrijken met inspirerende ideeën van over de hele wereld.

Meer informatie over Scotch & Soda

Parkeren dichtbij Scotch & Soda Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Scotch & Soda in de 9 straatjes Amsterdam

Openingstijden
Scotch & Soda is geopend op:
ma: 12:00 – 18:00
di: 10:00 – 18:00
wo: 10:00 – 18:00
do: 10.00 – 21.00
vr: 10:00 – 19:00
za: 10:30 – 17:00
zo: 12:00 – 18:00

Contactgegevens van Scotch & Soda
Telefoonnummer: 020 788 3230
E-mail: stam.sandra@scotch-soda.com

Adresgegevens
Huidenstraat 3
1016ER Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Huidenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes