fbpx

Een leuk dagje uit gepland? Op bezoek bij Sherlocked? Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok!

Sherlocked

Deze Escape Room is afgelopen jaar door Tripadvisor uitgeroepen tot nummer één Escape Room van Amsterdam. Denk jij te kunnen ontsnappen uit de kluis door het oplossen van allerlei geheimen en raadsels? Kom dan naar Sherlocked, in het hartje van Amsterdam.

Praktische informatie over Sherlocked
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020-2616433
Website: www.sherlocked.nl
Adresgegevens Oudebrugsteeg 9
1012 JN
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.