fbpx

De perfecte parkeerplek reserveren

De Negen Straatjes vormen één van de leukste wijken van Amsterdam. De Singel loopt door dit gebied. Hier vind je de leukste winkels, restaurants en hotels in prachtige monumentale panden. Parkeren is geen enkel probleem. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Parkeren bij Singel Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je dichtbij de Singel parkeren? Dat is geen enkel probleem. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € . Parking Centrum is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. De parking ligt direct naast het Centraal Station. Vanaf Amsterdam CS vertrekken tram 1, 2, 5, 13 of 17 richting De Negen Straatjes.

De Singel in amsterdam

Kom je naar De Negen straatjes? Dan is een wandeltocht langs de Singel een absolute aanrader. Langs deze mooie gracht liggen de mooiste grachtenpanden. Hier vlakbij zijn ook de Prinsengracht, de Keizersgracht en de Herengracht. Je vindt hier ontzettend veel leuke winkels, restaurants en hotels.