fbpx

Na bezoek aan Terra of winkelen in de 9 straatjes kom je ongetwijfeld met veel tassen thuis. Parkeer je auto op een kwartier loopafstand. De 9 straatjes vormen het mooiste winkelgebied van Amsterdam.

Terra – 9 straatjes Amsterdam

De eigenaresse van Terra Amsterdam reist een paar keer per jaar naar streken in Spanje om de mooiste handgemaakte spullen te zoeken en deze dan in haar winkel in Nederland weer te verkopen. Ze verkoopt ook zelf ontworpen schoenen.

Meer informatie over Terra

Parkeren dichtbij Terra Amsterdam

Kom je met de auto naar Amsterdam? Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Bespaar op je parkeerkosten en zet je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de goedkoopste in het centrum van Amsterdam.
Je betaalt slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag. Parking Centrum is een ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam en een bezoek aan het winkelgebied de 9 straatjes. Vanuit uitgang C loop je direct de binnenstad in. Je loopt in 15min naar de 9 straatjes. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan tram 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Terra in de 9 straatjes

Openingstijden
Terra is geopend op:
ma: Gesloten
di: 11:00 – 18:00
wo: 11:00 – 18:00
do: 11:00 – 18:00
vr: 11:00 – 18:00
za: 11:00 – 18:00
zo: Gesloten

Contactgegevens van Terra
Telefoonnummer: 020 638 5913
E-mail: info@terraamsterdam.com

Adresgegevens
Reestraat 21
1016DM Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Reestraat

Meer informatie over de 9 straatjes

Amsterdam zit vol mooie plekken. Eén daarvan is de 9 straatjes. Het winkelgebied ligt tussen de Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Je vindt hier de gaafste winkels en heerlijke eetgelegenheden. De winkels zijn in monumentale grachtenpanden gevestigd. Kortom: absoluut een bezoek waard.

Meer weten over de 9 straatjes