fbpx

Op 15 minuten lopen van het Centraal Station ligt dit pareltje. The American Book Center is begonnen als een klein familiebedrijf wat voornamelijk goedkope boeken uit de Verenigde Staten verkocht. Ze werden steeds geliefder onder jongeren en studenten en zijn nu uitgegroeid tot een kleurrijke boekwinkel met twee locaties in Amsterdam en in Den Haag! Ze staan vooral bekend voor de Amerikaanse literatuur, maar ook de design-catalogi, magazines en allerlei boeken over creatieve bezigheden zoals fotografie en ontwerp. Ook de boekwinkel zelf is de moeite waard: het wordt zelfs in de lijst van ’s werelds mooiste boekwinkels genoemd!

Ze organiseren regelmatig boek-gerelateerde evenementen in hun winkel en voor studenten (en ouderen van 55+) is er een mogelijkheid van 10% korting op je aankoop.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.