fbpx

Kom je naar Tikal in de 9 straatjes? De 9 straatjes zijn ideaal voor een dagje uit. Kom gerust met de auto. Parkeren kan namelijk goedkoop op slechts 15 minuten loopafstand, direct naast Amsterdam CS.

Tikal in 9 straatjes

Tikal is een winkel om echt blij van te worden. De felle kleuren zijn heel uitnodigend en de producten die er verkocht worden zijn dingen die je niet elke dag tegenkomt. De eigenaresse haalt haar artikelen zelf uit Mexico en Guatamala. Tikal heeft buiten de origineelste cadeaus ook nog sjaals en tassen, genoeg reden dus om een keer langs te gaan!

Meer informatie over Tikal

Parkeren dichtbij Tikal Amsterdam

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Parkeer midden in het centrum bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast het Amsterdam Centraal Station en is een ideale uitvalbasis voor een bezoek aan Amsterdam.
Vanaf uitgang C loop je direct de stad in. De 9 straatjes liggen op slechts een kwartier loopafstand. De kortste route is via het Singel naar de Gasthuismolen.
Liever met de tram? Neem dan lijn 1, 2, 5, 13 of 17 en stap uit bij de Dam. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je voordeliger. Je betaalt namelijk slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) voor een hele dag parkeren.

De parkeertarieven van Parking Centrum.

Praktische informatie over Tikal

Openingstijden
Tikal is geopend op:
ma: 13:00 – 18:00
di: 11:00 – 18:00
wo: 11:00 – 18:00
do: 11:00 – 18:00
vr: 11.00 – 18.00
za: 11:00 – 17:30
zo: Gesloten

Contactgegevens van Tikal
Telefoonnummer: 020 623 2147
E-mail: tikal_amsterdam@yahoo.com

Adresgegevens
Hartenstraat 2A
1016CB Amsterdam
Snelste route via uitgang C: Oosterdokstraat 4

Meer informatie over Hartenstraat

Meer informatie over de 9 straatjes

De 9 straatjes vormen een van de mooiste winkelgebieden van het land. Je vindt hier bijzondere winkels, hotels en eetgelegenheden. De straten bevinden zich in het hart van de stad. Het gebied ligt tussen de tussen Singel-, Heren-, Keizers- en Prinsengracht. Kortom: een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Amsterdam.

Meer weten over de 9 straatjes