fbpx

Een dagje in Amsterdam? Op bezoek bij United Nude? Parkeer veilig en goedkoop in de buurt.

United Nude

United Nude is een schoenenwinkel voor dames in de Molsteeg. Je vindt hier niet zomaar damesschoenen, de schoenen, pumps, hakken en laarzen in deze winkel zijn excentriek, met prachtige kleuren, en misschien wel het meest bijzondere: sommige modellen zijn met een 3D-printer gemaakt.

Praktische informatie over United Nude
Contactgegevens
Website: http://www.unitednude.com
AdresgegevensMolsteeg 10
1012 SM
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde, aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid.

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokWanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt Parking Centrum Oosterdok goedkoper dan parkeren op straat. Met een ideale locatie, naast het Centraal Station, loop je snel het centrum van Amsterdam in. Is je bestemming iets verder weg? Via het Centraal Station reis je comfortabel verder naar je bestemming.
Meer informatie over onze parkeertarieven.