fbpx

Een dagje in Amsterdam? Langs bij Van Zuylen? Parkeer bij Parking Oosterdok!

Van Zuylen

Bij Café van Zuylen kan je ontbijten, brunchen, lunchen en dineren, en in de avond ook nog blijven hangen voor een borrel. Het café zit vaak vol met verschillende type mensen, studenten, toeristen, en echte Amsterdammers. In de zomer is het café helemaal in trek vanwege de opening van een gigantisch terras aan de grachten. Kortom, een aanrader om langs te gaan bij dit café.

Praktische informatie over Van Zuylen
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 639 1055
Website: http://http://www.cafevanzuylen.nl
AdresgegevensTorensteeg 4-8
1012 TH
Meer informatie over Burgwallen-OudezijdeDe Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum OosterdokParking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parkeermogelijkheid van Amsterdam. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren).. De ligging, naast het Centraal Station, maakt dat het eenvoudig is om met het openbaar vervoer door te reizen naar je bestemming. Is je bestemming in het centrum van Amsterdam? Loop dan snel en gemakkelijk via de uitgang direct het centrum in.