fbpx

Parkeren bij de Westerunie

Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt in het hart van Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Daardoor is het de ideale uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam. Stap op bus 21 vanaf het station en stap uit bij de halte Van Hallstraat, vanaf hier is het nog een paar minuten lopen naar Westerunie. Reserveer je parkeerkaart vooraf en betaal maximaal €25,- per dag.

Ga jij naar een feestje in de Westerunie?

De Westerunie, op het terrein van de Westergasfabriek, is een gerestaureerd en verbouwd pand, met een bijzondere en uitnodigende sfeer.  Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Westerunie

Op de vrijdag- en de zaterdagavond is de Westerunie een plek met dansende mensen, dj’s uit alle hoeken van het land (en af en toe zelfs internationale dj’s). Ook is het de plek waar vele bekende feesten worden gehost, zoals Verknipt en Girls Love DJ’s. Kortom, een bekende en bijzondere club.