fbpx

Kom je met de auto naar Amsterdam? Een bezoek aan de Negen Straatjes mag niet ontbreken. Op de Wijde Heisteeg vind je bijzondere winkels, heerlijke horecagelegenheden en verschillende hotels. Parkeer je auto op loopafstand in de goedkoopste parking van de binnenstad. Bij Parking Centrum parkeer je voor slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren) per dag.

Goedkoop parkeren bij Wijde Heisteeg Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar niet wanneer je parkeert bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Centraal Station op loopstand van de Wijde Heisteeg. Neem uitgang C en loop direct de binnenstad in. Pak je liever het OV? Vanaf Amsterdam CS vertrekken tram 1, 2, 5, 13 of 17 richting De Negen Straatjes.

Meer informatie over de parkeertarieven.

Negen Straatjes Amsterdam

De Wijde Heisteeg is een kleine straat tussen de Heisteeg en de Herengracht. De Negen Straatjes liggen tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. De straten vormen één van de populairste wijken in de binnenstad. Je kunt hier heerlijk winkelen of genieten van toprestaurants. De meeste bedrijven zitten gevestigd in de beroemde grachtenpanden. De straatjes vormen een pittoreske wijk. Hou je niet van winkelen? De Negen Straatjes zijn ook heerlijk om doorheen te wandelen. Snuif de cultuur en ambacht op waar deze wijk al honderden jaren om bekend staat.

Klik hier voor meer informatie over De Negen Straatjes.

Breng je een bezoek aan Amsterdam en kom je naar De Negen Straatjes? Vergeet dan niet lekker uit eten te gaan, te lunchen of even te ontspannen in één van de vele cafe’s.
Benieuwd naar de leuke horecagelegenheden in De Negen straatjes? Klik hier.

Overweeg je te overnachten in Amsterdam? De Negen Straatjes zijn ideaal gelegen. Vanuit hier ontdek je gemakkelijk de stad, OV vind je op bijna iedere hoek en er zijn veel hotels.
Overnachten in De Negen straatjes? Klik hier voor een overzicht van de mooiste hotels.

Leukste winkels en horeca in de Wijde Heisteeg

Hieronder staan de leukste adresjes in de Wijde Heisteeg wat betreft horeca en winkels.

De gezelligste horeca

Burgerlijk Amsterdams
Lunchroom Lef
Raymond’s Sandwiches

Leukste winkels

Kapsalon van Hooff en Hooff
R. Wigmans Goudsmit