fbpx

Ga je naar Amsterdam met de auto? Op bezoek bij Winkel 2PR? Zet je auto neer bij Parking Centrum Oosterdok.

Winkel 2PR

Winkel 2PR is een hippe winkel vol met mannenmode, vol met de nieuwe trends. Je kan er bekende merken vinden, maar ook sommige iets meer underground merken. Met het advies van de verkopers loop je er na een bezoek aan deze winkel gegarandeerd weer bij volgens de laatste modetrends.

Praktische informatie over Winkel 2PR
Contactgegevens

Telefoonnummer: 020 421 6329
Website: www.2pr.eu
Adresgegevens

Oude Hoogstraat 10
1012 CE Amsterdam
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde

De Burgwallen-Oudezijde , aangelegd tussen de dertiende en vijftiende eeuw, is het oudste gedeelte van de binnenstad van Amsterdam. Je vindt er cafe’s en barretjes op de pleinen en grachten, tussen leuke winkels en restaurants in. Een echte Amsterdamse wijk vol gezelligheid

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Wanneer je langer dan 6 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 25,- (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.