fbpx

Dagje Amsterdam? Breng een bezoek aan de Wolvenstraat, dit ligt in De Negen Straatjes, het mooiste winkelgebied van het land. Ontdek hier de leuke restaurants, hotels en bijzondere shops. Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.

Negen Straatjes Amsterdam – Wolvenstraat

De Negen Straatjes zijn in de 17e eeuw ontworpen. Het begon met de grachtengordel. Door middel van dwarsstraatjes werden de grachten met elkaar verbonden. Zo ontstonden De 9 Straatjes. In De Negen Straatjes is van alles te beleven. Het is één van de leukste wijkjes van Amsterdam Centrum.

Amsterdam staat bekend om haar geweldige restaurants en cafés. Ook in De Negen Straatjes zijn er genoeg plekken om lekker te eten. Hieronder staan de leukste adresjes in de Wolvenstraat wat betreft horeca en winkels.

De beste horecagelegenheden

Bussia
Chocolaterie Pompadour
CoffeeCompany

bijzondere winkels

MARQT
Anecdote
Carré d’artistes
Closed
Ko

parkeren bij Wolvenstraat

Kom je met de auto naar Amsterdam en wil je dichtbij de Wolvenstraat parkeren? Dat is geen enkel probleem. Parkeer zonder reserveren voor een vast laag tarief in hartje Amsterdam. Je betaalt maximaal € 25,- voor 24 uur parkeren (vanaf 6 uur parkeren). Onze parking ligt direct naast het Amsterdam Centraal Station.