fbpx

Een gezellige dag Amsterdam? Op bezoek bij Yellow Bike Tours Centraal Station? Parkeer snel en goedkoop bij Parking Oosterdok.

Yellow Bike Tours Centraal Station

Op de fiets onze hoofdstad verkennen? Je kunt bij Yellow Bike Tours Centraal Station goedkoop een fiets huren om vervolgens je weg te vervolgen. De fietsverhuur ligt bij het Centraal Station van Amsterdam, op enkele minuten lopen van Parking Centrum Oosterdok. Ze verhuren fietsen in alle soorten en maten, en bieden ook de mogelijkheid om allerlei accessoires voor de fiets te kopen, zoals poncho’s en sloten.

Praktische informatie over Yellow Bike Tours Centraal Station
Contactgegevens
Telefoonnummer: 020 620 6940
Website: http://www.yellowbike.nl
Adresgegevens Nieuwezijds Kolk 29
1012 PV
Meer informatie over Burgwallen-Oudezijde De Burgwallen-Oudezijde is het oudste gedeelte van Amsterdam met bekende straten en pleinen, zoals de Warmoesstraat en de Dam. In deze buurt vind je behalve vele cafe’s en restaurants ook een grote variatie aan winkels en bezienswaardigheden.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok De tarieven bij Parking Centrum Oosterdok zijn ideaal voor parkeren tijdens een dagje Amsterdam. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 25,- per 24 uur (vanaf 6 uur parkeren). Dit maakt het parkeren bij ons goedkoper dan op straat. Door de ligging naast het Centraal Station heeft u de mogelijkheid om met het openbaar vervoer gemakkelijk door te reizen naar uw bestemming, of u loopt via uitgang C direct het centrum in.
Meer informatie over onze parkeertarieven.