fbpx

Privé-zeiltochten met schipper voor kleine groepen of individueel. Zeil mee aan boord van mijn zeewaardig zeiljacht en neem zelf het roer over, zeilervaring is niet vereist. Ontdek Volendam, Muiden of het forteiland Pampus vanaf het water. Nodig familie, vrienden of collega’s uit voor dagtocht of dagdeel zeilen en ontvang een attractieve korting.

Goedkoop Parkeren in de buurt van het centrum

Wil je gezellig zeilen met de schippers van Zeilerlei? Parkeer je auto dan op slechts enkele minuten loopafstand in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is niet alleen ideaal gelegen, namelijk naast het Amsterdam Centraal Station, het is ook nog eens de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van Amsterdam.

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45.

 Parking Centrum Oosterdok beschikt over meer dan 1.300 parkeerplekken, waaronder ook 60 elektrische oplaadplekken. Ideaal dus wanneer je met je elektrische auto naar onze hoofdstad rijdt voor voor een dagje verkennen. Je kunt de auto met een gerust hart laten staan tijdens je bezoek aan de haven van Amsterdam en Zeilerlei of eventueel een van de andere hoogtepunten van deze prachtige stad.