fbpx

Europarkeren tussen 21:00 en 06:00 uur

Parkeer op keer goedkoper in de binnenstad van Amsterdam met ons speciale tarief: voor slechts € parkeren, in de grootste en goedkoopste parking van Amsterdam Centrum. Onze parkeergelegenheid ligt direct naast het Centraal Station, ideaal voor een avondje stappen, bezoek aan de film of concert in de binnenstad.

’s Avond en ’s nachts betaal je bij Parking Centrum slechts 6 euro per uur (ongeacht hoe laat u binnen rijdt).

Normaal is een avondje uit in Amsterdam een dure aangelegenheid als je met de auto gaat. Dat verandert met ons nieuwe aantrekkelijke tarief. Een bezoek aan de bioscoop of stappen met vrienden of vriendinnen kan nu zonder dat je je zorgen maakt om hoge parkeerkosten door het gunstige tarief bij Parking Centrum Oosterdok.

De parkeerkosten voor een avond uit kunnen in Amsterdam met gemak oplopen tot 40 euro. Maar bij ons betaal je slechts € 6. Nergens in Amsterdam Centrum betaal je zo weinig voor parkeren.

PARKEREN VOOR

Parking Centrum europarkeren; € . Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 6 euro per uur. Parking Centrum Oosterdok is de grootste parking in de binnenstad van Amsterdam. De parkeergarage bevindt zich op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam Centraal.

De reguliere parkeertarieven.