fbpx

Goedkoper parkeren dan bij parkeergarage APCOA Heinekenplein

Wil je lekker eten in Amsterdam? Bezoek het Marie Heinekenplein. Rondom dit plein liggen de lekkerste restaurants en barretjes van de stad. Je vindt er onder andere de Vegan Junkfood Bar, The Seafood Bar, The Avocado Show, Venster 33 en de Salsa Shop. Parkeer centraal bij Parking Centrum Oosterdok voor €10,- per dag. 

Goedkoper parkeren dan bij APCOA Heinekenplein

Breng een bezoek aan het Heinekenplein en parkeer goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur. Vanaf onze parking ben je lopend in 37 minuten bij het Heinekenplein, maar het openbaar vervoer ben je er in 16 minuten. Onze parking ligt namelijk vlakbij het Amsterdam Centraal Station.

Vegan junkfood bar (VJFB)

Bij VJFB maak je op een laagdrempelige manier kennis met de mogelijkheden rondom plant-based junkfood. Innovatie, duurzaamheid en authenticiteit zit in het DNA! Ze brengen mensen samen om te genieten van futuristische Vegan Junk Food op de VJFB-manier. Join de #vegantakeover en laat je onderdompelen in een mix van kleurrijke street-art en gastvrijheid met één missie, om je zintuigen te prikkelen!

De Heineken Experience

Op 15 februari 1864 nam Gerard Adriaan Heineken een kleine bierbrouwerij in Amsterdam over. Ruim 100 jaar later bouwde zijn kleinzoon Alfred Henry Heineken een internationaal concern uit waarmee Heineken bier het bekendste bier ter wereld werd. Op de Stadhouderskade, in het centrum van Amsterdam staat de oudste Heineken-brouwerij. Sinds 1988 wordt er geen bier meer gebrouwen, maar heeft het gebouw zijn deuren geopend voor rondleidingen en evenementen. Benieuwd naar de geschiedenis van Heineken of altijd al eens willen weten hoe een brouwerij er van binnen uitziet? Neem deel aan de 1,5 uur durende Heineken Experience tour door de oude brouwerij en laat je verrassen door bijzondere verhalen, plekken en heerlijke vers getapte bieren.