fbpx

24H Noord 2016

Ben jij al bekend met 24H Amsterdam? Tijdens 24H leer je de stad beter kennen op een unieke manier. De Amsterdam Noord editie van 24H vindt dit jaar plaats op 29 oktober.

Beleef Amsterdam-Noord

Amsterdam Noord is een van de hipste stadsdelen van Amsterdam. Op 29 oktober kun je tijdens 24H Noord, van 6uur in de ochtend tot 6 uur de volgende ochtend, op (her)ontdekkingstocht in Amsterdam Noord. Ervaar creatieve broedplaatsen, geniet van restaurants met uitzicht over het IJ, beleef de leukste culturele podia en bezoek de sporttempels.

Wees er vroeg bij. De eerste 100 bezoekers aan de I Amsterdam Store in het Centraal Station krijgen een Amsterdam Noord-tas cadeau, een gratis ontbijt van Landmarkt en tegoedbon voor heerlijke Landmarkt-eieren. Let er wel op dat de I Amsterdam Store om 8:00 opengaat.

Benieuwd naar wat er allemaal te doen is? Bekijk de flyer of neem het blokkenschema door.

Parkeren 24 Noord

Kom je met de auto? Parkeer dan goedkoop bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam, direct naast het Amsterdam Centraal Station. Je parkeert hier de hele dag voor slechts € 45 (langer dan 5u). Wanneer je ’s avonds de parking inrijdt betaal je slechts . Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok
https://www.parkingcentrumoosterdok.nl/mededeling/over-parking-centrum/