fbpx

Bezoek deze 3 attracties in Amsterdam en parkeer voordelig

Ga je een dag op stap in Amsterdam? De stad heeft talloze bezienswaardigheden en attracties die zeer de moeite waard zijn. Bezoek bijvoorbeeld eens de Amsterdam Dungeon, kijk uit over de stad in de A’DAM Toren of kom alles te weten over de rijke Nederlandse geschiedenis bij THIS IS HOLLAND. Kom je met de auto? Parkeer voordelig in de goedkoopste parking van de binnenstad.

Houd je hart vast in de Amsterdam Dungeon

Beleef de duistere geschiedenis van Amsterdam in de Amsterdam Dungeon. Met een cast van maar liefst 10 acteurs en 12 ijzingwekkende shows, word je kostelijk vermaakt in de Amsterdamse kerkers. Ga met je groep op pad en kom oog in oog te staan met heksen tijdens de Heksenverbranding, wees getuige van het leven van zeelieden in een 17de-eeuws VOC-schip bij Hel op de Batavia, of schreeuw je longen uit je lijf tijdens Moord op de Zeedijk.

Reserveer hier voor de Amsterdam Dungeon.

Kijk uit over het centrum van Amsterdam in de A’DAM Toren

Bezoek de A’DAM Toren in het centrum van Amsterdam en kijk uit over de prachtige stad. De voormalige Toren Overhoeks is een imposant gebouw dat onderdak biedt aan onder andere het Sir Adam Hotel en aan bar, restaurant en nachtclub Madam. Ook kun je een bezoek brengen aan de Lookout, vanwaar je een panoramisch uitzicht hebt over de stad Amsterdam én midden in de lucht kunt schommelen op Over the Edge; ‘s werelds grootste en hoogste schommel.

Hier vind je het programma van A’DAM Toren.

Beleef Nederland in vogelvlucht bij THIS IS HOLLAND

Sinds kort heeft Amsterdam er een nieuwe attractie bij: THIS IS HOLLAND! Leer alles over de geschiedenis en opbouw van Nederland terwijl je over het mooie landschap vliegt. Ga lekker zitten in je stoel en kom alles te weten over ons kikkerlandje met mooie filmopnames, special effects en een gigantisch bolvormig scherm. Na afloop kun je een drankje doen in de Holland Lounge.

Plan hier je bezoek aan THIS IS HOLLAND.

Geniet van een dagje uit in Amsterdam en parkeer voordelig

Zin in een dagje Amsterdam? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op loopafstand van de leukste attracties en bezienswaardigheden die de hoofdstad te bieden heeft. Met ons voordelige dagtarief parkeer je de auto voor slechts € 45. Rij je ’s avonds binnen? Maak dan gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en parkeer de auto voor maar € 6.

Vind hier alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.