fbpx

5 restauranttips in hartje Amsterdam

Geniet van de lekkerste restaurants in de buurt van Amsterdam Centraal Station.
In Amsterdam zijn er veel plekken op culinair te genieten. Maar wanneer je gaat eten wil je niet teveel kwijt zijn aan parkeerkosten. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je voor een hele dag parkeren slechts € 45. Hieronder vijf restauranttips op loopafstand van de parking.

Hemelse Modder

Restaurant Hemelse Modder is in 1984 opgericht door 11 vrienden. Ze werken hier voornamelijk met biologische en fair trade producten. Er wordt kritisch gekeken naar de herkomst van de producten. Dit heerlijke restaurant is 7 dagen per week vanaf 18:00 geopend.
Meer over restaurant Hemelse Modder.

Geisha

Geisha is een fusion restaurant en door Iens verkozen tot Topper 2015. De entourage is er prachtig en de sfeer gezellig. De smaken zijn er uitstekend en de kaart uitgebreid.
Meer over restaurant Geisha.

Sea Palace

Recht tegenover de parking ligt het eerste drijvende Chinese restaurant van Europa. Je kunt hier genieten van de heerlijke Chinese keuken. Dit unieke restaurant ligt op slechts 1 minuut loopafstand.
Meer over restaurant Sea Palace.

Greetje

Greetje staat gerand voor een fantastische avond, met hoge kwaliteit eten en service. Dit restaurant is het vlaggenschip van de Nederlandse keuken.
Meer over restaurant Greetje.

MOES

Het is een Eet- en Drinklokaal in het souterrain onder de Appel Arts centre in Amsterdam. Smaak, kwaliteit en duurzaamheid staan in dit restaurant centraal.
Meer over restaurant MOES.

Meer informatie over restaurants in Amsterdam?  Kijk op Iens.