fbpx

Vriendin parkeert in Parking Centrum

Een dagje Amsterdam met vriendinnen. Dat betekent shoppen, naar familie, naar de film, lekker lunchen of naar het museum, aldus de lezeressen van het leukste vrouwenweekblad Vriendin. Daarom organiseerden Parking Centrum Oosterdok en Vriendin een winactie voor lezers van Vriendin: een dag gratis parkeren in Amsterdam.

Winactie Vriendin

In Vriendin 42 publiceerde Vriendin een fantastische winactie. Trouwe lezers kwamen in aanmerking voor een hele dag gratis parkeren in Amsterdam. Niet verkeerd als je het liefst de hele dag lekker met je vriendinnen op pad wil. Parking Centrum feliciteert alle winnaars van de Vriendin actie alvast met hun prijs.

Winactie Vriendin

Vriendin

Vriendin is het op twee-na-grootste vrouwenblad in Nederland met een wekelijkse oplage van 131.500. Elke week kun je weer een inspirerend nieuw nummer van de Vriendin op je deurmat verwachten of in de winkels zien liggen. Weekblad Vriendin richt zich vooral op vrouwen in de leeftijd van 25 tot 49 jaar en biedt leuke weetjes, tips en bijzondere ervaringen van andere vrouwen en vriendinnen.

Parkeren Amsterdam

Parkeren Amsterdam betekent parkeren in Parking Centrum Oosterdok. Parking Centrum is namelijk de grootste en goedkoopste parking; midden in de binnenstad. In Parking Centrum betaal je na vijf uur, namelijk slechts € 45!

Website Vriendin

Tarieven Parking Centrum Oosterdok