fbpx

Actie: Vrijwilligers van Nederland Parkeren Drie Keer Gratis.

Op 21 en 22 maart 2014, viert het Oranjefonds samen met duizenden organisaties in het land, de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLDoet. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Parking Centrum Oosterdok doet daar een schepje bovenop en biedt de vrijwilligers van ons land een klein cadeautje, als blijk van waardering voor hun waardevolle werk.

Drie keer gratis parkeren voor vrijwilligers.

Iedereen die een vrijwilliger kent die ze willen verrassen, kan hem of haar op de Facebookpagina van Parking Centrum nomineren. Parking Centrum biedt beiden (!) drie gratis parkeerkaarten aan! De parking wil op deze manier haar waardering laten blijken voor alle vrijwilligers van ons land. De actie loopt tot 22 maart, zolang de voorraad strekt. Iedereen kan één keer meedoen.

Altijd goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam

Voor iedereen is het voordelig parkeren bij Parking Centrum Amsterdam. Niet alleen de uurtarieven zijn de laagste van de Amsterdamse binnenstad. Parking Centrum Oosterdok staat ook bekend om de gunstige langparkeertarieven. Na vijf uur parkeren, betaalt de parkeerder tot 24 uur een vast tarief van € 45. Een dagje Amsterdam met de auto is daardoor eindelijk weer betaalbaar. Sinds september 2013 maakten parkeerders massaal gebruik van de parking.