fbpx

Een cultureel weekend tijdens Amsterdam Art Weekend

Heb je zin in een weekend cultuur snuiven? Breng dan een bezoek aan het Amsterdam Art Weekend op 22, 23 en 24 november 2018. Tijdens dit weekend vind je op verschillende locaties in Amsterdam werken van de hipste en nieuwste kunstenaars. Op zoek naar een goedkope en centrale parkeerplaats tijdens dit evenement? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Amsterdam.

Kunstenaars in de spotlight

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Amsterdam Art Weekend. Tijdens dit kunstevenement is er van alles te zien en te beleven op meer dan vijftig locaties verspreid door Amsterdam! Zo zijn er niet alleen exposities maar heb je ook de gelegenheid om interessante lezingen bij te wonen of een mooi kunstwerk aan te schaffen voor thuis.

Tijdens dit weekend worden jonge, vernieuwende en hippe kunstenaars in de spotlight gezet. Dit wordt gedaan in samenwerking met de meest interessante en edgy kunstlocaties in Amsterdam. Kijk goed naar het programma om jouw favoriete kunstenaar te zien en ga met ze in gesprek.

Heb je even genoeg exposities gezien? Dan biedt het programma ook een aantal voorstellingen zodat jouw kunstzinnige brein geprikkeld blijft.

Meer weten over Amsterdam Art Weekend? Bekijk hier de officiële website.

Centraal parkeren tijdens Amsterdam Art Weekend

Wanneer je tijdens het Amsterdam Art Weekend van hot naar her rijst, is het fijn om te weten dat je auto centraal en veilig geparkeerd kan worden. Een goedkope parkeerplaats vind je bij de parkeergelegenheid van Parking Centrum Amsterdam. Onze parking beschikt over meer dan 1300 beschikbare plaatsen, dus er is altijd een parkeerplek te vinden. De prijs voor het verblijf in Amsterdam tijdens het Art Weekend bereken je eenvoudig via de online calculator. Vanaf de ring van Amsterdam bereik je de parkeergarage in acht minuten. Volg hiervoor de borden vanaf de A10 waar Parking Centrum Oosterdok aangegeven staat! Vanuit Parking Centrum Oosterdok heb je de perfecte uitvalsbasis om door heel Amsterdam te genieten van het Art Weekend. Dit doe je makkelijk op een huurfiets! Je vindt naast de parkeergarage fietsverhuurbedrijf MacBike. Ook vertrekt om de hoek het openbaar vervoer.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.