fbpx

Met de hele familie naar Amsterdam DNA

Leer alles over de rijke geschiedenis van onze hoofdstad met Amsterdam DNA. Dit is een vaste tentoonstelling in het Amsterdam Museum. Je kunt ook kiezen voor een van de vier thematische DNA Tours om met het hele gezin het verhaal van de stad te ontdekken. Parkeer je auto in Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid van de binnenstad.

Bezoek Amsterdam DNA met de kinderen

Bij Amsterdam DNA leren jong en oud alles over onze historische stad. Op een speelse en dynamische manier duik je de geschiedenis in met de tentoonstelling en de DNA Tours. Kies uit een van de vier rondleidingen die de tentoonstelling biedt en maak kennis met Amsterdam zoals je haar nog nooit beleefd hebt. De rondleidingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar oud en worden zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden. De tour is gratis in combinatie met een geldig entreeticket voor het Amsterdam Museum. Bekijk de tijdlijn van Amsterdam voor een voorproefje!

Boek hier online jouw Amsterdam DNA Tour.

Bezoek Amsterdam DNA en parkeer goedkoop op loopafstand van de binnenstad

Of je nou besluit alleen de tentoonstelling te bekijken of ook een van de Amsterdam DNA Tours te volgen: bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je je auto voor het goedkoopste tarief in de binnenstad van Amsterdam. Parkeer de auto veilig en centraal voor een dagtarief van slechts € 45. Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van de historische binnenstad en naast het Centraal Station. Vanaf hier vertrekken tram, bus en metro verder de stad in. Maak gebruik van tramlijn 1, 2, 4, 5, 9, 14 of 16 (uitstappen bij halte Spui) en stap recht voor het museum uit.

Hier vind je alle informatie over onze voordelige parkeertarieven.