fbpx

Parkeren bij het Amsterdam Light Festival

Van 30 november t/m 21 januari kun je weer genieten van prachtige verlichte kunstwerken rondom de grachten van Amsterdam. Ervaar de twaalde editie van het Amsterdam Light Festival aan boord van een rondvaartboot of maak een wandeling langs de kunst. In de buurt parkeren? Parking Centrum Oosterdok ligt vlak naast het Centraal Station. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Lopend of varend lichtkunstwerken bewonderen

Tijdens het Amsterdam Light Festival bieden verschillende organisaties rondvaarten aan. De 90-minuten durende vaartocht vaart langs alle lichtkunstwerken. Wil je de kunstwerken liever op eigen tempo ontdekken? Ga dan wandelen. Voor € 7,99 koop je al een ticket en een routekaart die je langs alle lichtkunstwerken leidt. De wandelroute is ongeveer 7,5 kilometer lang. De openingstijden zijn dagelijks tussen 17.00 – 23.00 uur. LET OP: op oudejaarsdag is het Amsterdam Light Festival gesloten.

 

Amsterdam-light-festival

Amsterdam Light Festival #12

Tijdens de twaalfde editie van het Amsterdam Light Festival is het thema ‘LOADING… Revealing Art, AI and Tech’. De 20 verlichte kunstwerken laten je kijken naar de impact van AI op ons menselijk zijn. Hoe het de samenleving en onze maatschappij verandert. Waar liggen de grenzen? Kijk door het licht en laat je fantasie gaan. Wat zie je? Ga mee op de reis en beleef het zelf.

Parkeren bij het Amsterdam Light Festival

Ga jij naar het Amsterdam Light Festival? Parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt vlakbij het Centraal Station en dat is vlakbij de start van het festival. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.