fbpx

Naar Amsterdam met het hele gezin

Naar Amsterdam met het hele gezin? Er is genoeg te beleven voor alle leeftijden! Onze hoofdstad is een heerlijke stad voor een leuk dagje uit met de kinderen. Nergens anders kun je zo veel spannende, leuke en bijzondere dingen beleven als in Amsterdam. Of je nu naar de dierentuin gaat, wil varen over de grachten of een goed museum wil bezoeken, het kan allemaal. Wij hebben hieronder onze tips alvast voor je op een rij gezet.

Dag goedkoop parkeren in centrum van Amsterdam

Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad. Maar niet wanneer je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Bespaar op treinkosten en kom met de auto. Wij zijn de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45.

Bezoek aan Klimmuur Centraal

De Klimmuur Centraal in Amsterdam ligt op de hoek van onze parking. Klimmen is een leuke voor sport voor bijna iedere kind. Er worden bovendien speciale evenementen georganiseerd voor kinderen. Kortom, een ontzettend leuke activiteit voor iedere leeftijd.
Meer informatie over Klimmuur Centraal.

Ontdek hoe de wereld werkt bij NEMO

Bij NEMO Science Center maakt het niet uit of je jong of oud bent. Voor iedere leeftijd valt hier iets te beleven en te leren. Ontdek hoe bruggen werken, hoe de bliksem ontstaat of volg een van de leuke workshops.
Meer informatie over NEMO.

Lekker eten bij de Pannenkoekenboot

Bij de Pannenkoekenboot in Amsterdam kun je een uur varen terwijl je onbeperkt pannenkoeken eet. Dit is één van de gezelligste boten van Amsterdam. Je kunt je pannenkoek garneren met iedere smaak en ondertussen vaar je langs de indrukwekkende skyline van Amsterdam.
Meer informatie over de Pannenkoekenboot.

Beste kindermuseum: Verzetsmuseum Junior

Het Verzetsmuseum Junior is niet voor niets uitgekozen tot beste kindermuseum van Nederland. Het is een ontzettend bijzonder en leuk museum waar je alles leert over de oorlog. Zie de persoonlijke en waargebeurde verhalen van Eva, Jan, Nelly en Henk. Hoe zag hun leven er tijdens de bezetting uit? Wat maakten ze mee?
Meer informatie over het Verzetsmuseum.

Madame Tussauds, op de foto met je helden

Altijd al op de foto willen gaan met Prinses Beatrix, Michael Jackson of Rafael van der Vaart? Dat kan bij Madame Tussauds in Amsterdam. Eén van de leukste musea in het centrum van de stad.
Meer informatie over Madame Tussauds.